Afwezigheid en waarneming – Huisartsenpraktijk Otte Klieverik – Enschede
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Otte Klieverik
Jacob Roggeveenstraat 45 7534CD
Enschede

Afwezigheid en waarneming

Vakanties 2023

Kerstvakantie 2023 van 25 t/m 31 december
Meivakantie 2024 van 29 april t/m 5 mei
Zomervakantie 2024 van 22 juli t/m 11 augustus
Herfstvakantie 2024 van 28 oktober t/m 3 november
Kerstvakantie 2024 van 23 t/m 29 december

Waarneming bij afwezigheid overdag

Bij afwezigheid van uw huisarts overdag, zoals tijdens vakantie, door een cursus of na een nachtdienst, wordt door de onderstaande Glanerbrugse huisartsen waargenomen.

Indien u bij afwezigheid van uw eigen huisarts hulp of advies van een andere huisarts nodig heeft hoeft u enkel het bekende telefoonnummer van  uw eigen huisarts te bellen. Na indrukken van nummer 9 bij het keuzemenu wordt u automatisch doorgeschakeld naar een dienstdoende praktijk in Glanerbrug.

huisartsen locatie J. Roggeveenstraat 51  

Praktijk Schipholt

F.J. van Brenk

J. van der Bij

huisarts locatie J. Roggeveenstraat 45

A. Sanders

B.K. Koekoek

Avond-, nacht- en weekenddienst Spoedpost

Spoedpost

De spoedpost is voor medische hulp bij acute gezondheidsklachten op werkdagen tussen 17.00 en 8.00 uur, in het weekend en op officiële feestdagen telefonisch bereikbaar voor patiënten uit de gemeente Enschede en Haaksbergen.

Eerst bellen

Spoedpost Enschede 088 5551188

De telefoon wordt beantwoord door een gediplomeerde, ervaren doktersassistente of verpleegkundige. Zij beoordeelt op welke wijze hulp moet worden geboden. Als een telefonisch advies niet voldoende is wordt met de patiënt een afspraak gemaakt voor het spreekuur. Zo nodig legt de huisarts een visite af bij de patiënt thuis.

De assistente vraagt naar uw persoons- en verzekeringsgegevens en medicijngebruik. Het is handig als u die informatie bij de hand heeft als u belt.

De spoedpost is beschikbaar voor iedereen die dringend een behandeling nodig heeft die niet tot de eerstvolgende werkdag kan wachten.

Adres

Spoedpost Enschede

bereikbaar via eigen ingang aan:

Beltstraat 70 te Enschede

De spoedpost is voor bezoekers niet te bereiken via de hoofdingang aan de Koningslaan. Tegenover de ingang van de huisartsenpost is een parkeerplaats, waar alleen bezoekers van de huisartsenpost tegen betaling kunnen parkeren. In de hal van de huisartsenpost staat de parkeerautomaat. Er is geen fietsenstalling aanwezig bij de huisartsenpost.

Meer weten?

www.sht.nl