Spreekuur en afspraak – Huisartsenpraktijk Otte Klieverik – Enschede
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Otte Klieverik
Jacob Roggeveenstraat 45 7534CD
Enschede

Spreekuur en afspraak

Spreekuur
Elke dag muv dinsdagmiddag wordt er ’s ochtends en ’s middags in onze praktijk spreekuur gehouden. Hiervoor maakt u telefonisch een afspraak. De assistente zal u vragen naar de reden van het spreekuurbezoek. Hierdoor kan een inschatting gemaakt worden hoeveel tijd u nodig heeft en eenvoudige vragen kunnen telefonisch beantwoord worden. Ook is mogelijk dat met u wordt afgesproken dat u door de huisarts wordt teruggebeld tussen 13.00-14.00 uur.

Terugbelspreekuur
Wilt u telefonisch iets aan de huisarts vragen of iets kort overleggen, dan kunt u vragen om teruggebeld te worden. Dit gebeurt doorgaans tussen 13.00 en 14.00 uur.

Afspraak maken
Afspraken kunnen dagelijks telefonisch tussen 8.00-11.00 uur gemaakt worden voor het spreekuur en huisbezoek. Ook kunt u met de assistente een afspraak maken om teruggebeld te worden op het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent. Om u telefonisch goed te woord te kunnen staan worden er geen afspraken gemaakt aan de balie in de praktijk. Een afspraak voor telefonisch overleg met de huisarts kunt u ook via de assistente regelen.

Meer tijd?
Denkt u meer tijd nodig te hebben dan de geplande 15 minuten dan kunt u dit overleggen met de assistente.

Wrattenspreekuur
Regelmatig is er stikstof op de praktijk om wratten aan te stippen. U kunt met de praktijkassistente overleggen over een geschikt moment om langs te komen.